Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] БСП не продава имоти, не ипотекира къщите

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg БСП не продава имоти, не ипотекира къщите
Коментари Харесай

Нинова: БСП имоти не продава

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Българска социалистическа партия не продава парцели, не ипотекира къщите на Васил Коларов и Георги Кирков, е безапелационната позиция на Българска социалистическа партия. 

Позиция на ИБ на Българска социалистическа партия

Във връзка с появила се в медии информация, че ИБ на Българска социалистическа партия продава парцели на партията и ипотекира къщата в Пловдив, дарена от Васил Коларов и къщата в Казанлък - печатница на Георги Кирков, за изтеглен заем от 500 000 лева, ИБ на Българска социалистическа партия декларира:

Нито един парцел не е продаден, не се продава и няма да бъде продаван в бъдеще. Къщите в Пловдив и Казанлък не са и няма да бъдат ипотекирани от актуалното управление. Те са ипотекирани през 2011 и 2013 година от Сергей Станишев. Партията не е получавала заем от 500 000 лева

Уважаваме свободата на словото. Винаги сме бранили българските публицисти от похищения. Но осъждаме подправените вести, лъжите и операциите на публичното мнение.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР